Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 9 september 2018 14:14

ANNONS
Av Elin - 9 september 2018 13:18

September är min favorit månad. Håller kvar i den lite extra och njuter så gott det går. Det vackra kommer snart att bytas ut mot det kalla och mörka så det gäller att ta tillvara på dessa underbara dagar.
Massvis av förberedelser inför en speciell dag. En dag som kommer bli lika viktig som den tredje mars och den femte juli.

ANNONS
Av Elin - 8 september 2018 21:51

Adam Camaro

Anton

August

Åh såklart vår fina älskade Alice

Av Elin - 8 september 2018 21:44

Vackra Fadie är nu riden i två dagar. Hon och Metallica har gått på bete i tre månader och ni har dom fått börja skolan igen. Moa travade och galopperade på Fadie idag. Hon kom ihåg allt hon lärt sig och har under sommaren vuxit framtill så hon har blivit mycket jämnare vilket märktes väl i traven.

Av Elin - 8 september 2018 21:40

Tyvärr så tog sig inte Metallica den här sommaren. Hade så gärna velat ha ett föl efter henne. Nu är planen att rida in henne och att hon utbildas under vintern och våren. Sen får vi se vad som händer. Hon är otroligt vacker och rör sig så man tappar hakan!!!

Av Elin - 8 september 2018 21:35

I somras tog vi en tripp till Trolska skogen. Något jag verkligen kan rekommendera! Både vuxna och barn blev helt trollbundna av det spännande äventyret och dom duktiga skådespelarna!

Utanför Hudiksvall ligger Trolska Skogen. Lätt att hitta till, nära vägen och bra parkering.

Första stoppet. Vi blev upphämtade av skogens Fe som tog med oss på ett äventyr.

Sen vidare till konstiga huset och trollkarlen.

Vägen gick genom skogen där småfolket bodde.

Ett litet fikastopp

Vi fick titta in i Aska Etters stuga där vi träffade ett läskigt troll.

Hemma hos Trollen

Vi träffade även en otroligt charmig tandfe, fick komma in i drakens mage och träffa en ledsen älva

En superrolig dag där barnen får vara delaktiga i sagan!

Av Elin - 1 september 2018 21:34

Håller hårt i dom här sista dagarna. Vill inte riktigt släppa taget och erkänna att sommaren lidit mot sitt slut.

Dom underbaraste dagarna har vi faktiskt kvar. Dom där dagarna som börjar alldeles dimmiga. När man inte ser ner till sjön. Inte ser Ammeröberget. Sen sakta börjar dimman lätta och världen visar sig från sitt vackraste. Det finns inget vackrare än hösten. Vindstilla dagar med strålande sol och den friska kalla luften.

Mina fina hästar. Kerstin, Fadie och Metallica. Dom går fortfarande ute. Några veckor till då gräset fortfarande är grönt och fylligt. Runda och fina är dom. Manarna är långa och svansarna trassliga. Men dom njuter lika mycket som jag av dom här dagarna så jag låter dom stanna där, i den stora gröna hagen nere vid sjön.

Av Elin - 18 augusti 2018 21:02

Elva hästar och nio barn! Härliga dagar med varierat väder, massvis av ridning, lek och skoj. Sena kvällar och tidiga morgnar. Allt som man ska hinna med på ett riktigt ridläger!

Dom starkaste minnena jag har från min häst barndom är just ridlägerveckorna. Att få längta och vänta till den där dagen. Dagen då allt började. Fjärilar i magen, vilken häst får jag, vilka är dom andra barnen. Jag minns dom där veckorna, somrarna som om allt var igår. Jag minns fortfarande namnen på alla hästarna. Minns i vilken box dom stod, minns hur dom luktade fast det gått nästan trettio år sedan jag var där. Så starka minnen som gör att jag blir varm i kroppen och ler inombords. Hoppas dom här tjejerna kommer komma ihåg dom här dagarna lika starkt som jag.

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen