Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 1 oktober 2016 23:06

Nu var det visst ett tag sedan jag tittade in här! Dagarna rullar på. Jag rider, jobbar och är med mina älsklingar. Har hittat en någorlunda balans i tillvaron. Lagom hektiska/lugna dagar där jag får så mycket som möjligt gjort av det jag vill och prioriterar. Hade i somras bestämt mig för att sätta mig själv lite längre fram i ledet och inte allra sist som brukar vara min ordinarie plats... tycker att jag har lyckats! För att samla energi och hitta mitt inre lugn så springer jag i skogen. Över berget(jobbigt så in i norden)genom skogen ner till sjön och sen tillbaka. Med en oftast tung, jobbig men intressant podd i öronen. Just nu jobbar jag mig igenom P3s dokumentärer och innan det var det Svenska mordhistorier. Jag släpper alla tankar, springer och förundras över hur människor fungerar och vad dom är kapabla till. På både gott och ont. När jag sedan är hemma igen känner jag mig som en ny människa! Med en känsla av att jag har sunda, normala värderingar och att jag gjort bra val genom åren! Jag blir liksom en bättre människa där uppe på berget.

ANNONS
Av Elin - 18 september 2016 20:39

En intensiv men rolig helg börjar lida mot sitt slut. Jag och kidsen har varit i Sundsvall på Drift SM och hejjat på Stefan. Då jag inte kunnat stanna kvar på tävlingsplatsen, då jag måste sköta hästarna hemma så har det blivit några timmar i bilen. Tur det inte är så långt.

Barnen blev jätteglada när dom gick träffa pappa.

Bilen på plats i depåtältet.

Gruppbild innan start.

Lite ofokuserade, fanns så mycket att leka med. Dom är så duktiga och lyssnar jättebra(nästan) hela tiden.

Bästa platsen! Kidsen gjorde ett snabbt avbrott i leken när pappa körde.

Hamburgare till lunch!

Den här snyggingen tänkte krypa in i en av flaggpåsarna.

En tredjeplats!

Stolta killar!

Äntligen hemma. Barnen sover, själv sitter jag på balkongen och njuter av utsikten i väntan på att Stefan ska komma hem.

ANNONS
Av Elin - 15 september 2016 08:36

Nu börjar vi få ordning på ridningen igen!

Av Elin - 11 september 2016 20:45

Så var denna helg över... Har inte gjort något speciellt förutom kokat lingonsylt, haft stalljour, kört däck, tagit emot ny häst och skött alla andra vardagliga sysslor här hemma. Nu väntar en relativt lugn vecka där jag planerat in massa ridning. Dressyrträning på fredag med Bella. Avslutar veckan i Sundsvall med SM i drifting. Stefan ska köra och jag ska hålla tummar och hejjja på!

Världens bästa Queen B! Det går bra nu! Hon är helt underbar, då hon alltid gnäggar och kommer till grinden när hon ser mig!!!!

Trollungarna!

Förra helgen plockade vi lingon som jag idag kokade ihop! Alice är beredd, ifall någon skulle tappa en liten smula.

Ordning och reda i stallet! Nja.., fusksopat... Och täckena är inte ordentligt vikta. ..

[Bild]

Slängde ihop några muffins! Bakade utan socker, gluten och mjölk! Jag älskar dom! Dock håller inte resterande familjemedlemmar med.

[Bild]

Nu sovet kidsen, dax att gå ut och plocka in hästar!

Av Elin - 8 september 2016 21:18

Börjar detta inlägg med några fantastiska solnedgångsbilder igen. Jag liksom samlar på dom. Dom är så harmoniska och lugna.

Klockan är nu nio och det är mörkt ute. Jag gillar hösten, kalla nätter, varma underbara dagar med fantastiska färger. Tyvärr håller det inte i sig så länge. När löven ramlat av och solen knappt går upp längre så känns världen så tyst och naken, nästan död på något sätt. Jag har tur som har det arbete jag har. Kan vara ute hur mycket som helst på dagarna, Behöver den där frihetskänslan. Den friska luften i mina lungor!

Av Elin - 2 september 2016 00:02

Största delen av denna soliga höstdag tillbringades på ATGkliniken. Besiktade en försäljningsponny som dansade igenom utan anmärkning. Lämnade över honom till dom nya ägarna påvägen hem.

Nu blir det lite lugnare på hästfronten ett tag. Ganska skönt att inte ha så många hästar under hösten och vintern. Nu kan jag lägga ned desto mer fokus och träning på Bella och komma igång med Felipe lite mer. Tyvärr... Så börjar älgjakten nu så det blir lite begränsat med ridvägar i några veckor. Allt blir så mycket lättare nästa år då förhoppningsvis ridbanan är klar!

Bella har fått nya boots och benskydd med fluffigt fårskinn!

Det är så svårt att ta bra bilder på Bella då hon helst ska stå en centimeter från mobilen... Blir lite halvtaskiga vinklar. Vi måste helt enkelt träna mer på att fota!

Av Elin - 29 augusti 2016 22:05

Stefan blev i år inbjuden att delta i ett av Nordens största event inom motorsport. Gymkhana drift. En drifting tävling där tjugo av Nordens bästa förare blir inbjudna för att showa och tävla inför fullsatta läktare!
Jag åkte dit i lördags eftermiddag och var med på mässan och sedan satt jag på läktaren under tävlingen. Stannade kvar på Stefans hotell över natten och hjälpte till att plocka ihop allt på söndagen. Blev en liten minisemester.

Stefan vid bilen i mässhallen.
Alla bilar ställdes ut och chaufförerna var på plats för att berätta om bilarna och skriva autografer.

En sista koll innan Stefan ska ut och köra.

Tyvärr funkade inte styrservon som den skulle men Stefan gjorde sitt bästa ändå. Han hamnade på en fjortonde plats.

Bilen lastad och det sista ska plockas ihop.

Nästa tävling är den 16-18/9.

När jag och Stefan träffades var det han som fick följa mig land och rike runt på hästtävlingar. Nu är rollerna ombytta!

Av Elin - 25 augusti 2016 21:00

Dagarna rullar på. Sommaren börjar ta slut och hösten knackar på dörren. Ridlektionerna har startat upp så nu är det inga lediga kvällar längre. Fördelen med det är att jag kan planera och lägga upp dagarna som jag vill. I början av nästa vecka ska Bella till equiterapeuten och få sig en genomgång innan vi börjar träna på ordentligt. Senare i veckan ska en försäljningsponny besiktas inför köp. Jag ska börja rida Cortaire igen. Han har haft lite sommarledigt från mig. Felipe har jag hängt/suttit på några gånger nu. Han är stencool! Fadie har haft träns på sig och Kerstin har jag jagat med pälsglans och sax...

Passar på att beta Bella efter träningen. Snart finns det väl inget gräs kvar.

Ännu en fantastisk underbar solnedgång här i vackra Grimnäs. Nu sover barnen så jag ska smita ut och natta hästarna.

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen