Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 4 december 2016 09:52

Idag finns det inte mycket energi kvar i min kropp. Jag är helt slut efter gårdagen. Självklart supermysigt på julmarknaden men lite för kallt. Det i kombination med min pågående förkylning var ingen höjdare. Jag har matat barn och hästar men så mycket mer orkar jag nog inte med idag. Ska försöka vila så mycket som möjligt.

Lika vilda som vanligt.<3

Konstigt att kidsen alltid glömmer hänga upp sina kläder när dom är ensamma i hallen...

Trötta efter en dag på marknad.

Tunnbröd, choklad och brända mandlar fick följa med hem!

ANNONS
Av Elin - 2 december 2016 22:00

Hej!
Ett tag sedan nu. Men fick plötsligt lite blogglust. Har precis kommit in från ett snöigt men mysigt vinterväder. Fixat det sista i vår stuga innan nya gäster anländer inatt.

Min hals krånglar igen. Rösten börjar strejka så jag tänkte försöka va så tyst som möjligt under helgen.

I morgon åker jag, momma och barnen till Jamtli julmarknad. Så mysigt att strosa runt bland alla knallar och julstånd. Hoppas det fortsätter snöa så det inte blir som förra året då vi såg ut som dränkta katter efter en stund. Det ösregnade och var minusgrader, is överallt!

Då min vinterhage varit så fruktansvärt isig nu några dagar så har hästarna fått gå i en mindre platt hage. Vilket resulterar i överskottsenergi! Fadie hoppade och studsade hysteriskt med mig i morse när jag skulle fånga henne i boxen. Sen åkte jag på skorna efter henne i grimskaftet på väg till hagen. Stackarn som har så mkt energi och inte kan göra av den någonstans. Så hoppas verkligen att snöandet håller i sig inatt så dom kan gå i stora hagen i morgon.

Fina tjejen!

ANNONS
Av Elin - 12 november 2016 13:47

Av Elin - 5 november 2016 20:27

Nu har snön lagt sig och det känns lite vemodigt att det är sex månader kall vinter som vi har framför oss. Vintertäckena är på, thermobaren framställd och spånet byts ut mot halm i boxarna.

Det jag ser fram emot är vinterträningen med Bella. Nu är hon så pass ridbar att jag kan börja med lite rörelser. Hon är otroligt rolig att rida då hon är så känslig, men man får hålla tungan rätt i mun och hela tiden känna av henne. Hon är kvick och lätt i ridningen. Rör sig mjukt och lätt att sitta ned på. Traven är väldigt reglerbar. Galoppen som är väldigt stor är för dagen något svår att påverka. Hon tar fattningarna helt ok men har svårt att hålla ihop sig. Jag får börja med att galoppera en stund i lätt sits på rakt spår innan jag kan börja komma till ridning i galoppen. Får ge galoppen lite tid så kommer det med mer styrka!

Tänkte försöka klippa henne någon dag till veckan då hon blivit rejält lurvig. Hon är så snäll att hålla på med. Inga problem att sko, duscha eller lasta så jag antar att det kommer gå bra att klippa henne också.

Hittade ett riktigt bra tunt innetäcke med tjock halskrage på Hööks. Snyggt är det också!

Av Elin - 1 november 2016 09:00

Av Elin - 16 oktober 2016 13:28

Av Elin - 10 oktober 2016 00:13

Så var denna helg slut. Börjar äntligen tina upp efter en rätt så kall och blåsig dag i Härnösand. Jag och Stefan åkte ner i går. Checkade in på Södra Berget. Vi brukar bo i svit men den här gången blev det ett vanligt dubbelrum. Blev lite besviken på rummet som var lite sunkigt och fönstret vätte åt fel håll...Rummet skulle mått bra av en liten "makeover". Efter att jag bättrat på sminket åkte vi ner på stan. Mötte upp våra teamvänner Marcus och Ida. Käkade en rätt okej middag på en ny restaurang.

Stefan åkte från hotellet vid sju i morse medan jag unnade mig lite sovmorgon. Tog en lugn frukost vid nio. Elva var jag framme i Härnösand. S.Henricsson Drift Team hade ordnat ett sponsorevent. De största sponsorerna var ditbjudna för att få provåka. Blev en lyckad dag!

Härligt med höst då man får ha svarta kläder!!!

Jannicke (som varit barnvakt) dök upp mitt på dagen med kidsen,

Fikastund i depåtältet med Marcus.

Barnen älskar att följa med.

Så glad för min nya fina vinterjacka! Jag höll mig riktigt varm trots det kalka och blåsiga vädret.

Det här var sista körningen för i år. Nu ska bilen byggas om inför nästa säsong. Det ska planeras och struktureras. Nya sponsoravtal ska skrivas.

Av Elin - 2 oktober 2016 20:31

Vaknade till frost i gräset i morse. Tråkigt nog har det blåst ordentligt i några dagar så det är nästan inga löv kvar. Annars älskar jag kalla höstnätter följt av soliga varma dagar.

Provade min nya mobilkamera. Helt okej! Har inte undersökt alla funktioner än men det kommer.

Helgen har varit väldigt lugn. Endast två resor till stallet för att pyssla om Bella. Veckan som kommer blir även den lugn sen väntar en lite intensivare helg. Stefan fyller år på fredag. På lördag åker jag och Stefan till Sundsvall och bor på hotell. Söndag vidare till Hudiksvall och mittsverige banan för ett sponsor event. Jannicke passar barnen och kommer upp med dom på söndagen. Håller tummarna för bra väder.

Nu ska jag stoppa om änglarna sen ut i stallet för nattning av hästar.

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen