Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 23 juli 2017 12:36

Utflykt till Hoverbergsgrottan. Jag, Momma och Kidsen.

Efter att ha promenerat (rätt Brandt) på en liten stig så kom vi tillslut fram till grottöppningen.

Trapp ner till första salen. Där var det öppet hela vägen upp så solen kikade in. Sen fortsatte vi ner för en längre och mycket smal trappa.

I ned nedre salen lystes grottan upp av röda och gröna lampir som skapade ett magiskt ljus.

Hoverbergsgrottan är Skandinaviens största klyftgrotta. Upptäcktes 1897 och är hela 170m lång. Högst i tak är det ca 25m

ANNONS
Av Elin - 15 juli 2017 00:37

1 juni 2011 skrev jag mitt första blogginlägg här på flashride.se. Jag hade även en blogg innan det på en annan portal. Det har blivit några inlägg genom åren. Ett tag bloggade jag riktigt ordentligt med välskrivna intressanta inlägg varje dag. Senaste åren har jag saknat motivation till att skriva. Jag vill men har inget att skriva. Börjar med några rader, raderar och stänger ner. Jag är väldigt lite ute på sociala medier. Skriver inte inlägg på Facebook, har en låst Instagram. Känns skönt att vara lite anonym men ibland har jag så mycket jag vill säga-skriva. Åren rullar på. Jag är trettiofem. Vart tar alla dagar vägen? Nyss var jag ju tjugofem. Kanske ska man stanna upp lite och reflektera över dagen som varit. Skriva ner sina tankar dela med sig för att behålla känslan av det som nyss varit, inte bara låta allt rinna ifrån en. Spara dom bästa bilderna som man tagit under dagen. Lägga in dom här så att dom alltid finns kvar. Så att man alltid kan gå tillbaka. Se, läsa, känna känslan, dofterna, ljuden och minnas just den dagen.

ANNONS
Av Elin - 12 juli 2017 22:06

Snart har vi avverkat tre veckors semester! Jag har påbörjat en storrensning av huset. Mycket åker ut till vår garageloppis. Skönt att få gå igenom alla saker. Vi har kartonger som stått orörda sen vi flyttade in... Adam har fått eget rum på nedervåningen. Han fick ta kontoret/gästrummet och jag flyttade in i gamla "syrummet". Känns som om vi kommer börja använda nedervåningen mer nu.

Min lilla hörna. Tapeten har vi sparat, den är i original från när huset byggdes.

Loppisfynd!


Även balkongen har fått sig ett lyft.

Älskar den gamla träsoffan.

Av Elin - 9 juli 2017 23:13

Fadeless EML e:Flawless-Furstenball ue:Waterford. Sto född 2015

Av Elin - 4 juli 2017 21:33

Utflykt idag! En promenad längsmed vackra Forsaleden. Killarna var på toppenhumör och knatade på hela vägen. Några stopp för fika och fota blev det. Nu laddar vi om inför morgondagens femårskalas.

Ett glatt humör och ryggsäckar med massa fika i!

Första fikastoppet.

Hängbro

Påväg mot vattenfallen

Trappor

Andra fikastoppet

Påväg tillbaka

Stannade till för att titta på det turkosa vattnet. Det sägs att en meteorit har landat i Locknesjön och mineralerna som fanns i den sägs färga vattnet turkost.

Adam Camaro

Sista biten innan vi var tillbaka vid parkeringen. Lite brant men inga problem för varken pojkarna eller Momma!

Av Elin - 23 juni 2017 21:28

Idag har jag ätit, ätit och ätit! Jag spricker närsomhelst! Lunch intogs hos goda vänner. Middag intogs hos goda grannar. Barnen har lekt hela dagen. Själv fick jag göra ett avbrott mitt i lunchen för att åka hem och fånga in en lös häst. Får skylla mig själv då jag inte hade installerat strömaggregatet...

Underbart! Nu får hästarna sova ute vid bra väder. Hagen ligger ner mot sjön så det brukar fläkta en hel del. Håller insekterna borta.

Nu ska jag ta en kvällspromenad bort till sommarhagen för att smörja in hästarna med flugmedel. Håller tummarna för trötta barn som tar sovmorgon i morgon!

Glad midsommar!

Av Elin - 10 juni 2017 12:11

I tisdags körde jag tillbaka Bella till uppfödaren. Av olika anledningar ska Bella betäckas och förhoppningsvis få en fin fölunge som jag kommer hämta hem när den är redo!

Bella kommer vara saknad här hemma.

Nu ligger fokus på Felipe som tränas för fullt för att i höst kunna komma ut på tävling. Fadie longeras med gjord och går på promenader. Sommarhagarna är klara så hästarna betar gräs på dagarn och sover inne på nätterna för att slippa knotten.

Av Elin - 20 maj 2017 21:09

den här gamla bloggen! Minns inte när jag skrev något senast men känner att det nog är dags att komma igång igen!
Mycket har hänt! Både privat och på hästfronten. Kommer bli lite förändringar som jag hoppas kommer bli till det bättre. Mer om det längre fram.
Det har äntligen blivit vår på riktigt. Efter några dagars regn så har det gröna exploderat! Gräset har blivit grönt och bladen börjat slå ut. Idag var den första riktiga varma "börjanavsommaren" dagen. Barnen har lekt ute hela dagen, solen står fortfarande högt och jag hoppas dom somnar snart så jag kan gå ut och beta hästarna för hand en stund. Alldeles underbart härligt!

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen