Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 3 juni 2019 22:59

Vi lyckades med ännu en bra ritt och knep andra platsen den här gången! Underbara häst!!

ANNONS
Av Elin - 28 maj 2019 21:54

Fadie har verkligen vuxit på sig dom senaste månaderna. Fyllt ut ordentligt och breddat sig fram. Hon har fantastisk lyster i pälsen och är helt svart. Inga vita tecken alls. Jag håller verkligen tummarna att hon ska växa några centimer till på höjden...

ANNONS
Av Elin - 26 maj 2019 20:55

Nu har även Felipe fått komma ut i gräshagen.

Han sprang och sprang och sprang. Tillslut lugnade han ned sig och började beta. Lycklig liten ponny!

Av Elin - 26 maj 2019 13:00

Tillbringade denna morsdagsmorgon med en liten sovmorgon!! 07.00 ringde klockan(som alltid annars ringer 05.30...Zzzz) Sen ut och göra iordning beteshagarna. Stolpa och stängsla det sista innan jag fick släppa ut lyckliga hästar i gräshage.

Av Elin - 26 maj 2019 12:53

Så många timmar i skritt på lång tygel, behandlingar hit och dit, liniment, stretching och massage, efter att nästan ha givit upp så började det sakta och försiktigt att vända. Små steg åt rätt håll. Nu har vi gjort vår andra start tillsammans. Fortfarande med blygsamma procent men vi är på gång! Åh det känns så underbart. Finns så mycket i den (stora) hästen och han passar mig så bra.

Fortfarande rids han ut i skogen större delen av tiden. Endast ett eller två pass på ridbanan i veckan. Tar såklart lite längre tid att lära in allt men det är det värt!

Av Elin - 24 maj 2019 20:47

I 12år har du funnits hos oss. Underbara hund. Saknar dig så älskade vän.
Godnatt Alice<3

Av Elin - 22 maj 2019 16:28

Började dagen med equiterapeut för Fadie och Alzac. Båda fick tummen upp! Ungefär en gång i månaden kommer equiterapeuten hem till mig och behandlar mina hästar. Märker stor skillnad efter behandlingarna. Så viktigt att regelbundet gå igenom sina hästar, även förebygga.

Senare red Moa Felipe som hoppar bättre och bättre för varje gång. Han blir starkare i kroppen och kan ge sig på större utmaningar. Hemma hoppar vi enskilda övningar med få hinder medan vi åker till Bräcke och hoppar bana.

Fadie och Alzac fick ett lugnt pass ut efter behandlingen. Alzac var iväg på träning igår så brukar alltid rida lite lugnt dagen efter.

Bild från gårdagens träning. Har världens bästa tränare!!
Svettigt i plus 20grader men underbart att sommaren är på ingående.

Fadie i sitt fina dressyrträns och dressyrsadel.

Upotäckte en vargtand som precis tittat upp på Metallica. Tror även att den andra är påväg upp också så nu blir det bettlöst en period tills jag kan åka och plocka bort dom.

Av Elin - 19 maj 2019 20:54

Underbara kvällar med sol och värme!

Äntligen gräs så hästarna kan börja betas en stund varje dag. Underbart tycker dom.

Ice kastrerades i fredags. Allt gick bra, enkelt och snabbt. Tanken var att kastrera honom till hösten men eftersom jag vill att han ska kunna gå tillsammans med stona så tog jag det beslutet nu. Skönt att ha det gjort!

Vi (jag och Moa) tog med Felipe och Fadie till Bräcke häromdagen. Banhoppning på utebanan. Båda skötte sig bra och fick duscha efteråt.

Alzac har tränat på som vanligt. I morgon går han ett joggingpass inför tisdagens träning. På lördag är det tävling igen!!

Metallica har haft det lite lugnt några dagar men i morgon kör vi igång igen.

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen