Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 15 juni 2016 00:09

Min fina treåring på bete!
Felipe efter den holländska topphingsten Dee Goede Ree Metall.
Ska bli så spännande att se vad det blir av denna snygging!

ANNONS
Av Elin - 20 maj 2016 19:59

Lång dag! Ligger i soffan med trötta ben. Anton är lite febrig, hoppas det ger sig under natten. Tänkte att han och August skulle somna snart så att jag och Adam kan tjuväta glass! När alla barn sover går jag ut i stallet och nattar hästarna. Dom har sovit ute några nätter nu men eftersom vädret tydligen glömde bort att det var vår pågång och intog någon slags höst istället så får hästarna sova inne nu igen.

Tidigare idag så trotsade jag och Cortaire snöstormen och gav oss ut en sväng innan det blev lite trimm i paddocken. Tre plusgrader, rejält blåsigt men myggfritt!

Fadie är inte alls speciellt imponerad av det svenska vädret...

I morgon har vi pay and jump på klubben. Moa ska starta tre st hästar sen ska vi försöka att ta oss iväg på en företagsmässa där Stefan har bilen utställd.

Nu blir det glass!

ANNONS
Av Elin - 7 maj 2016 20:51

Äntligen strålande sol och varma vindar! Har planterat både pelargoner och penséer idag. Blir så härligt vårigt.

I torsdags var hela teamet iväg på tävling. Moa hade med sig två av ponnyerna. Första klassen gick lite sisådär men i andra klassen blev det en nolla i avd B med B-ponnyn Acke och så avslutade Moa med att vinna D-ponny klassen med Connie. Är så otroligt glad för Moas skull. Det ligger så mycket jobb och slit bakom detta.

Nöjda och glada!

Twinsen var med så Carre hade fullt upp! Hon fick även äran att inviga min nya Hallonröda PS väska!

Acke lyckades hitta några gröna strån mellan klasserna.

Nästa tävling är till helgen. Vi får se vilka hästar som får följa med då.

Av Elin - 2 maj 2016 23:47

Har jobbat på ett nytt projekt all ledig tid dom senast veckorna. Går allt som det ska så blir det klart i morgon. Då blir det lite lugnare och jag kommer ha mer tid över till bloggen!

Bella skötte sig mycket bra idag. Jag kunde för första gången hoppa upp själv på henne! Vi har jobbat otroligt mycket med upphoppningen då hon är så väldigt känslig. Hon har stått stilla hela tiden tills man stoppat i foten i stigbygeln då har hon klivit/kastat sig iväg och vi har fått börja om. Att försöka hoppa upp i farten var bara att glömma... Många äppelbitar och oändligt tålamod har äntligen gett resultat!
Väldigt viktigt att unghästarna lär sig att stå stilla när man ska hoppa upp, parkerad bredvid pallen. Speciellt när det är en "dressyrtant" som ska rida.

Promenad ut efter ridturen, hon passar så bra i det svarta rundsydda tränset,

Queen B med världens längsta öron!

Av Elin - 26 april 2016 22:05

Vaknade upp till en decimeter snö. Med tunga steg tog jag ut hästarna och fixade ordning stallet. Hästarna såg lite fundersamma ut när backen var alldeles vit igen. Kidsen ville då inte gå ut! Dom spenderade morgonen med att än en gång vända upp och ned på hela vardagsrummet. Det var med en lättnads suck jag lämnade dom på dagis. Mina små trollungar.

Eftermiddagen blev minst sagt rörig då jag hade en tandläkartid att passa, kom med nöd och näppe precis i tid. Trodde jag tagit fel på tid då ingen kom och hämtade mig. Väntade tjugo minuter innan jag fick reda på att dom var försenade... Hastade sedan iväg till stallet och kunde starta upp mina lektioner.
Moa red med på Bella sista lektionen, perfekt för en unghäst att få miljöträning. Hon skötte sig bra.

Nu är jag hemma och överväger om jag helt enkelt ska strunta i disken, tvätten och kaoset i vardagsrummet. Det är nog kvar i morgon med.
Jag skulle även behöva hämta halm(hos grannen) och fylla upp boxarna men det tar emot en aning nu då hästarna redan är inne. Ska försöka kliva upp och ta en dusch innan jag stupar i säng.

Av Elin - 24 april 2016 22:31

Började dagen tidigt! Närmare bestämt strax före fem i morse. Anton vaknade som vanligt i ottan och kunde inte somna om. Själv försökte jag med allt för att få några minuters extra sömn men det var lönlöst. Kvällen tillbringades ute på travet då det var "pay&jump". Moa var med på två ponnyer. Vi hade tur med vädret då solen sken och det var vindstilla. Det snöade nämligen rejält på vägen dit. Kidsen var som vanligt med och såg till att det var allt annat än lugnt och stillsamt... Nu ska jag sova!

Av Elin - 23 april 2016 22:46

Hur börjar man egentligen ett inlägg efter en bloggpaus på sex månader? Jag har varit in här några gånger, påbörjat ett inlägg för att sen avbryta innan jag skrivit klart för att slippa trycka på publicera. Så många tankar, så mycket jag vill berätta men så många känslor som satt stopp. Kanske någon gång kommer jag berätta om den här tiden som varit, kanske inte.
Jag har bestämt mig för att nu börjar vi om! Här och nu!

Jag har en ny häst. Ett fantastiskt litet sto som jag såg första gången på en kort videosnutt när hon var två år. Jag blev förälskad direkt. Ett treårstest, en fölunge och tre år senare står hon nu hos mig. Så otroligt snäll och nyfiken. Hon har verkligen vunnit mitt hjärta. Lobelia (Bella )heter hon och är efter snyggingen Belamour. På mammans sida är det gammal gedigen halvblodstam med Ganesco i täten. Hemma på gården där vi lyckats snickra till ett halvfärdigt stall står ettåringen Fadeless(Fadie)och treåringen Felipe(Filivippen). Sen har jag såklart Cheyenne(Kerstin)hemma, som numer lever vildhästliv.

Barnen växer och blir större. Jag jobbar kvar på samma jobb med en massa nya projekt på gång. Jag har saknat flashride.se men nu är jag tillbaka!

Av Elin - 17 oktober 2015 20:47

Har haft en lugn lördag hemma med barnen, endast en tur till ridklubben för mockning till Fredric. Dessvärre har jag inte mockat hemma än. Dom stackars hästarna står vid grinden, väntar och väntar på att jag ska dyka upp. Ångrar mig bittert att jag inte tagit tag i det tidigare idag. Tar emot att kliva upp ur sängen, hoppa i stallkläderna och gå ut i kolsvarta mörkret. Tur att jag bara har femtio meter till stallet.

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen