Flashride.se

Senaste inläggen

Av Elin - 1 november 2016 09:00

ANNONS
Av Elin - 16 oktober 2016 13:28

ANNONS
Av Elin - 10 oktober 2016 00:13

Så var denna helg slut. Börjar äntligen tina upp efter en rätt så kall och blåsig dag i Härnösand. Jag och Stefan åkte ner i går. Checkade in på Södra Berget. Vi brukar bo i svit men den här gången blev det ett vanligt dubbelrum. Blev lite besviken på rummet som var lite sunkigt och fönstret vätte åt fel håll...Rummet skulle mått bra av en liten "makeover". Efter att jag bättrat på sminket åkte vi ner på stan. Mötte upp våra teamvänner Marcus och Ida. Käkade en rätt okej middag på en ny restaurang.

Stefan åkte från hotellet vid sju i morse medan jag unnade mig lite sovmorgon. Tog en lugn frukost vid nio. Elva var jag framme i Härnösand. S.Henricsson Drift Team hade ordnat ett sponsorevent. De största sponsorerna var ditbjudna för att få provåka. Blev en lyckad dag!

Härligt med höst då man får ha svarta kläder!!!

Jannicke (som varit barnvakt) dök upp mitt på dagen med kidsen,

Fikastund i depåtältet med Marcus.

Barnen älskar att följa med.

Så glad för min nya fina vinterjacka! Jag höll mig riktigt varm trots det kalka och blåsiga vädret.

Det här var sista körningen för i år. Nu ska bilen byggas om inför nästa säsong. Det ska planeras och struktureras. Nya sponsoravtal ska skrivas.

Av Elin - 2 oktober 2016 20:31

Vaknade till frost i gräset i morse. Tråkigt nog har det blåst ordentligt i några dagar så det är nästan inga löv kvar. Annars älskar jag kalla höstnätter följt av soliga varma dagar.

Provade min nya mobilkamera. Helt okej! Har inte undersökt alla funktioner än men det kommer.

Helgen har varit väldigt lugn. Endast två resor till stallet för att pyssla om Bella. Veckan som kommer blir även den lugn sen väntar en lite intensivare helg. Stefan fyller år på fredag. På lördag åker jag och Stefan till Sundsvall och bor på hotell. Söndag vidare till Hudiksvall och mittsverige banan för ett sponsor event. Jannicke passar barnen och kommer upp med dom på söndagen. Håller tummarna för bra väder.

Nu ska jag stoppa om änglarna sen ut i stallet för nattning av hästar.

Av Elin - 1 oktober 2016 23:06

Nu var det visst ett tag sedan jag tittade in här! Dagarna rullar på. Jag rider, jobbar och är med mina älsklingar. Har hittat en någorlunda balans i tillvaron. Lagom hektiska/lugna dagar där jag får så mycket som möjligt gjort av det jag vill och prioriterar. Hade i somras bestämt mig för att sätta mig själv lite längre fram i ledet och inte allra sist som brukar vara min ordinarie plats... tycker att jag har lyckats! För att samla energi och hitta mitt inre lugn så springer jag i skogen. Över berget(jobbigt så in i norden)genom skogen ner till sjön och sen tillbaka. Med en oftast tung, jobbig men intressant podd i öronen. Just nu jobbar jag mig igenom P3s dokumentärer och innan det var det Svenska mordhistorier. Jag släpper alla tankar, springer och förundras över hur människor fungerar och vad dom är kapabla till. På både gott och ont. När jag sedan är hemma igen känner jag mig som en ny människa! Med en känsla av att jag har sunda, normala värderingar och att jag gjort bra val genom åren! Jag blir liksom en bättre människa där uppe på berget.

Av Elin - 18 september 2016 20:39

En intensiv men rolig helg börjar lida mot sitt slut. Jag och kidsen har varit i Sundsvall på Drift SM och hejjat på Stefan. Då jag inte kunnat stanna kvar på tävlingsplatsen, då jag måste sköta hästarna hemma så har det blivit några timmar i bilen. Tur det inte är så långt.

Barnen blev jätteglada när dom gick träffa pappa.

Bilen på plats i depåtältet.

Gruppbild innan start.

Lite ofokuserade, fanns så mycket att leka med. Dom är så duktiga och lyssnar jättebra(nästan) hela tiden.

Bästa platsen! Kidsen gjorde ett snabbt avbrott i leken när pappa körde.

Hamburgare till lunch!

Den här snyggingen tänkte krypa in i en av flaggpåsarna.

En tredjeplats!

Stolta killar!

Äntligen hemma. Barnen sover, själv sitter jag på balkongen och njuter av utsikten i väntan på att Stefan ska komma hem.

Av Elin - 15 september 2016 08:36

Nu börjar vi få ordning på ridningen igen!

Av Elin - 11 september 2016 20:45

Så var denna helg över... Har inte gjort något speciellt förutom kokat lingonsylt, haft stalljour, kört däck, tagit emot ny häst och skött alla andra vardagliga sysslor här hemma. Nu väntar en relativt lugn vecka där jag planerat in massa ridning. Dressyrträning på fredag med Bella. Avslutar veckan i Sundsvall med SM i drifting. Stefan ska köra och jag ska hålla tummar och hejjja på!

Världens bästa Queen B! Det går bra nu! Hon är helt underbar, då hon alltid gnäggar och kommer till grinden när hon ser mig!!!!

Trollungarna!

Förra helgen plockade vi lingon som jag idag kokade ihop! Alice är beredd, ifall någon skulle tappa en liten smula.

Ordning och reda i stallet! Nja.., fusksopat... Och täckena är inte ordentligt vikta. ..

[Bild]

Slängde ihop några muffins! Bakade utan socker, gluten och mjölk! Jag älskar dom! Dock håller inte resterande familjemedlemmar med.

[Bild]

Nu sovet kidsen, dax att gå ut och plocka in hästar!

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen