Flashride.se

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2020

Oj, oj

Av Elin - Söndag 25 okt 11:40

Här var det länge sedan man tittade in. Kanske är läge för en omstart?

Har faktiskt fortfarande några trogna följare som flitigt tittar in varje dag i hopp om ett nytt inlägg...

Tror att det var i April senast jag skrev något här. Nu är det slutet av oktober och så mycket har hänt. Men om vi hoppar över det som varit på allas läppar under senaste månaderna
-nu när det är Corona
-coronatider
-covid-19
-under rådande omständigheter
mm, mm och istället fokuserar på det som händer här och nu.

Jag har sagt upp mig! Efter 15år på ett och samma ställe så tog jag nu beslutet att göra något annat. Kanske aningen vågat nu när det är ?rådande omständigheter?. Men det triggar mig att ta mig vidare.
Så spännande framtid är på ingående och jag hoppas få fart på den här gamla avdankade bloggen om inte för min egna skull.

På återseende!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

Av Elin - Torsdag 27 feb 20:46

Nu är (nästan)allt på plats och jag är så nöjd! Det blev så fint tillslut fast jag var lite orolig över den blå nyansen men är så glad att jag vågade! Nästa projekt blir pojkarnas rum. Vi får se om vi kommer överens om färgvalet... ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen