Flashride.se

Direktlänk till inlägg 4 november 2019

Underbara dagar

Av Elin - 4 november 2019 22:46

Höstlovet är över och rutinerna börjar infinna sig igen. Efter en höst med mycket att göra och stressiga dagar börjar jag nu hitta lugnet igen. Känslan av att dagarna aldrig tar slut har tärt på mig. Att inte hinna allt jag vill och behöver göra har byggt upp en inre stress. Har nu omstrukturerat lite vilket har gjort upplägget och dagarna något lättsammare.

Klockan ringer alltid strax efter 05.00 Jag kliver upp, tänker tusen tankar om att det ända jag vill är att gå och lägga mig igen. Klär på mig och går ut i stallet. Kl 07.00 ringer klockan igen då har jag fodrat, borstat, släppt ut, mockat, sopat och vattnat hästarna.
In och väcka barn, slå igång tvn, leta fram kläder, göra frukost och så upp och iväg till bussen. Har jag tur så kommer jag ihåg att äta frukost annars blir jag påmind om det när magen kurrar ordentligt vid elva snåret.

08.30 Rida hästarna, göra klart stallet för kvällen, lunch vid 12.00 Då jag jobbar kväll unnar jag mig två timmars lunch om tiden räcker till. Lunchen varvas med pappersarbete och planering. 14.30 åker jag iväg till ridskolan för att ha ridlektioner. 21.30 är jag hemma igen. Hästarna ska kvällas och stallet stängas. När jag sliten och trött kommer in sover alla...

På torsdag och fredag är jag hemma på eftermiddagen. Tar emot barnen som kommer med 3-bussen. Oftast slumrar jag till en stund på soffan mittemellan middagen, läxläsning och barnprogram.

Ändå älskar jag dessa dagar! Vill inte ha det på något annat sätt.

Vackra kalla dagar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Söndag 25 okt 11:40


Här var det länge sedan man tittade in. Kanske är läge för en omstart? Har faktiskt fortfarande några trogna följare som flitigt tittar in varje dag i hopp om ett nytt inlägg... Tror att det var i April senast jag skrev något här. Nu är det s...

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen