Flashride.se

Direktlänk till inlägg 4 november 2019

Underbara dagar

Av Elin - 4 november 2019 22:46

Höstlovet är över och rutinerna börjar infinna sig igen. Efter en höst med mycket att göra och stressiga dagar börjar jag nu hitta lugnet igen. Känslan av att dagarna aldrig tar slut har tärt på mig. Att inte hinna allt jag vill och behöver göra har byggt upp en inre stress. Har nu omstrukturerat lite vilket har gjort upplägget och dagarna något lättsammare.

Klockan ringer alltid strax efter 05.00 Jag kliver upp, tänker tusen tankar om att det ända jag vill är att gå och lägga mig igen. Klär på mig och går ut i stallet. Kl 07.00 ringer klockan igen då har jag fodrat, borstat, släppt ut, mockat, sopat och vattnat hästarna.
In och väcka barn, slå igång tvn, leta fram kläder, göra frukost och så upp och iväg till bussen. Har jag tur så kommer jag ihåg att äta frukost annars blir jag påmind om det när magen kurrar ordentligt vid elva snåret.

08.30 Rida hästarna, göra klart stallet för kvällen, lunch vid 12.00 Då jag jobbar kväll unnar jag mig två timmars lunch om tiden räcker till. Lunchen varvas med pappersarbete och planering. 14.30 åker jag iväg till ridskolan för att ha ridlektioner. 21.30 är jag hemma igen. Hästarna ska kvällas och stallet stängas. När jag sliten och trött kommer in sover alla...

På torsdag och fredag är jag hemma på eftermiddagen. Tar emot barnen som kommer med 3-bussen. Oftast slumrar jag till en stund på soffan mittemellan middagen, läxläsning och barnprogram.

Ändå älskar jag dessa dagar! Vill inte ha det på något annat sätt.

Vackra kalla dagar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 november 2019 19:03

Har alltid sagt att jag måste bo nära vattnet med skogen bakom ryggen för att kunna andas. Här kan jag det. Så fantastiskt vackert, just när isen börjar lägga sig. Himlen skiftar i alla färger och det är så tyst som det kan bli. Kylan tränger sig...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - 20 september 2019 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - 14 september 2019 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen