Flashride.se

Direktlänk till inlägg 1 september 2018

Dom här dagarna

Av Elin - 1 september 2018 21:34

Håller hårt i dom här sista dagarna. Vill inte riktigt släppa taget och erkänna att sommaren lidit mot sitt slut.

Dom underbaraste dagarna har vi faktiskt kvar. Dom där dagarna som börjar alldeles dimmiga. När man inte ser ner till sjön. Inte ser Ammeröberget. Sen sakta börjar dimman lätta och världen visar sig från sitt vackraste. Det finns inget vackrare än hösten. Vindstilla dagar med strålande sol och den friska kalla luften.

Mina fina hästar. Kerstin, Fadie och Metallica. Dom går fortfarande ute. Några veckor till då gräset fortfarande är grönt och fylligt. Runda och fina är dom. Manarna är långa och svansarna trassliga. Men dom njuter lika mycket som jag av dom här dagarna så jag låter dom stanna där, i den stora gröna hagen nere vid sjön.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

Av Elin - Torsdag 27 feb 20:46

Nu är (nästan)allt på plats och jag är så nöjd! Det blev så fint tillslut fast jag var lite orolig över den blå nyansen men är så glad att jag vågade! Nästa projekt blir pojkarnas rum. Vi får se om vi kommer överens om färgvalet... ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen