Flashride.se

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2018

Huset fullt!

Av Elin - 18 augusti 2018 21:02

Elva hästar och nio barn! Härliga dagar med varierat väder, massvis av ridning, lek och skoj. Sena kvällar och tidiga morgnar. Allt som man ska hinna med på ett riktigt ridläger!

Dom starkaste minnena jag har från min häst barndom är just ridlägerveckorna. Att få längta och vänta till den där dagen. Dagen då allt började. Fjärilar i magen, vilken häst får jag, vilka är dom andra barnen. Jag minns dom där veckorna, somrarna som om allt var igår. Jag minns fortfarande namnen på alla hästarna. Minns i vilken box dom stod, minns hur dom luktade fast det gått nästan trettio år sedan jag var där. Så starka minnen som gör att jag blir varm i kroppen och ler inombords. Hoppas dom här tjejerna kommer komma ihåg dom här dagarna lika starkt som jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 november 2019 19:03

Har alltid sagt att jag måste bo nära vattnet med skogen bakom ryggen för att kunna andas. Här kan jag det. Så fantastiskt vackert, just när isen börjar lägga sig. Himlen skiftar i alla färger och det är så tyst som det kan bli. Kylan tränger sig...

Av Elin - 4 november 2019 22:46

Höstlovet är över och rutinerna börjar infinna sig igen. Efter en höst med mycket att göra och stressiga dagar börjar jag nu hitta lugnet igen. Känslan av att dagarna aldrig tar slut har tärt på mig. Att inte hinna allt jag vill och behöver göra har ...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - 20 september 2019 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen