Flashride.se

Direktlänk till inlägg 26 juli 2018

Underbara sommar?

Av Elin - 26 juli 2018 20:51

Med en klump i magen säger jag att den här sommaren är alldeles underbar. Soliga varma dagar. Inte ett regnmoln så långt ögat kan nå. Vi badar flera gånger om dagen. Bara njuter av att ha det så underbart. Långa vindstilla kvällar. Solen som går ner för att direkt gå upp igen. Det blir aldrig mörkt. Sitter på altanen i timmar, med ett glas rött. Winnerbäck i öronen och bara blundar.

Men så kommer den där känslan tillbaka. Ångesten som sprider ut sig i magen och får känslorna att vrida sig om varandra.

Det brinner.

Att vakna på morgonen med röken liggandes som en tjock dimma som tagit över berget, lagt sig som en slöja över sjön. Inte kunna se längre än några meter framför sig. Tjock farlig rök, solen som bränner på skinnet och ovissheten om var elden tar vägen. Helikoptrarna som flyger om varandra, ljudet av sirener. Människor som samlas, kämpar tillsammans.

Fyra olika bränder runtomkring oss. Stekande sol och vinden som vänder.

Just nu är det under kontroll. Håller tummarna att regnet kommer snart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

Av Elin - Torsdag 27 feb 20:46

Nu är (nästan)allt på plats och jag är så nöjd! Det blev så fint tillslut fast jag var lite orolig över den blå nyansen men är så glad att jag vågade! Nästa projekt blir pojkarnas rum. Vi får se om vi kommer överens om färgvalet... ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen