Flashride.se

Direktlänk till inlägg 26 juli 2018

Underbara sommar?

Av Elin - 26 juli 2018 20:51

Med en klump i magen säger jag att den här sommaren är alldeles underbar. Soliga varma dagar. Inte ett regnmoln så långt ögat kan nå. Vi badar flera gånger om dagen. Bara njuter av att ha det så underbart. Långa vindstilla kvällar. Solen som går ner för att direkt gå upp igen. Det blir aldrig mörkt. Sitter på altanen i timmar, med ett glas rött. Winnerbäck i öronen och bara blundar.

Men så kommer den där känslan tillbaka. Ångesten som sprider ut sig i magen och får känslorna att vrida sig om varandra.

Det brinner.

Att vakna på morgonen med röken liggandes som en tjock dimma som tagit över berget, lagt sig som en slöja över sjön. Inte kunna se längre än några meter framför sig. Tjock farlig rök, solen som bränner på skinnet och ovissheten om var elden tar vägen. Helikoptrarna som flyger om varandra, ljudet av sirener. Människor som samlas, kämpar tillsammans.

Fyra olika bränder runtomkring oss. Stekande sol och vinden som vänder.

Just nu är det under kontroll. Håller tummarna att regnet kommer snart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 november 2019 19:03

Har alltid sagt att jag måste bo nära vattnet med skogen bakom ryggen för att kunna andas. Här kan jag det. Så fantastiskt vackert, just när isen börjar lägga sig. Himlen skiftar i alla färger och det är så tyst som det kan bli. Kylan tränger sig...

Av Elin - 4 november 2019 22:46

Höstlovet är över och rutinerna börjar infinna sig igen. Efter en höst med mycket att göra och stressiga dagar börjar jag nu hitta lugnet igen. Känslan av att dagarna aldrig tar slut har tärt på mig. Att inte hinna allt jag vill och behöver göra har ...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - 20 september 2019 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen