Flashride.se

Direktlänk till inlägg 20 januari 2017

Äntligen

Av Elin - 20 januari 2017 20:30

Efter att varit sjuk i över en vecka och mest legat nerbäddad i sängen så orkade jag mig äntligen upp på hästryggen en sväng idag. Tur att jag har bästaste Moa som hjälper mig rida när jag inte kan.
Bella kändes fin från början. Fick påminna henne om att vara lite kvickare för mina hjälper. Joggade henne först i båda varven, flyttade lite sidvärts i skritt innan vi tog lite galoppjobb. Det har hänt så mycket dom sista månaderna. Traven har blivit riktigt bra och vi har börjat med rörelser. Det vi ligger efter med är galoppen. Träna, träna träna!

Fina Bella

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen