Flashride.se

Direktlänk till inlägg 17 juni 2016

Fullt upp och sjuka barn

Av Elin - 17 juni 2016 21:39

Anton var lite tussig i morse så han fick skippa dagis och hänga med mig på jobbet istället. Började med två träningar. Sen blev det filmdags igen. På med vita benlindor och kamma till luggen! Fick några skapliga snuttar med film, önskar jag vore mer teknisk. Kunde med filmkamera-redigering-dator aningen bättre än vad jag kan. Det är så viktigt när man ska sälja häst att man lagt ner lite tid på annonsen. Det ska synas att det är seriöst gjort. Jag kommer skriva ett eget inlägg om just hästannonser...

Bella fick vila idag då tiden inte räckte till. Behövdes faktiskt en vilodag då hon gått lite mer än hon brukar. En veckas jobb kvar nu innan det blir vila och bete för Queen B! Avslutade kvällen med glass hos momma! Hon har världens största glasslager i sin frys! Perfekt som fredagsmys!

Ska njuta av av balkongutsikten en liten stund till innan jag kryper ner under täcket.
Godnatt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen