Flashride.se

Direktlänk till inlägg 17 juni 2016

Fullt upp och sjuka barn

Av Elin - 17 juni 2016 21:39

Anton var lite tussig i morse så han fick skippa dagis och hänga med mig på jobbet istället. Började med två träningar. Sen blev det filmdags igen. På med vita benlindor och kamma till luggen! Fick några skapliga snuttar med film, önskar jag vore mer teknisk. Kunde med filmkamera-redigering-dator aningen bättre än vad jag kan. Det är så viktigt när man ska sälja häst att man lagt ner lite tid på annonsen. Det ska synas att det är seriöst gjort. Jag kommer skriva ett eget inlägg om just hästannonser...

Bella fick vila idag då tiden inte räckte till. Behövdes faktiskt en vilodag då hon gått lite mer än hon brukar. En veckas jobb kvar nu innan det blir vila och bete för Queen B! Avslutade kvällen med glass hos momma! Hon har världens största glasslager i sin frys! Perfekt som fredagsmys!

Ska njuta av av balkongutsikten en liten stund till innan jag kryper ner under täcket.
Godnatt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen