Flashride.se

Direktlänk till inlägg 15 juni 2016

God brunch!

Av Elin - 15 juni 2016 11:22

Nyss ätit lunch. Ska strax skjutsa iväg kidsen till dagis. Idag ska vi(jag och Moa)filma två försäljningsponnyer. Den ena ska filmas när den hoppar och den andra när den går lite dressyr. Hoppas vi ska hinna klart så jag får ut annonserna ikväll.

Nu är det en och en halv vecka kvar innan jag går på semester. Nästa torsdag kör vi ridskolehästarna på bete, ponnyerna upp till Moa och Bella hem till mig. Sen stänger vi stallet under juli månad. Då ska (nästan)all tid ägnas åt mina små änglar!

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

20 juni 2016 02:36

Ååååå,, så otroligt lika tvillingarna är varandra.. :-)

Jag slumpade fram din blogg.. // Annelie

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen