Flashride.se

Direktlänk till inlägg 15 juni 2016

God brunch!

Av Elin - 15 juni 2016 11:22

Nyss ätit lunch. Ska strax skjutsa iväg kidsen till dagis. Idag ska vi(jag och Moa)filma två försäljningsponnyer. Den ena ska filmas när den hoppar och den andra när den går lite dressyr. Hoppas vi ska hinna klart så jag får ut annonserna ikväll.

Nu är det en och en halv vecka kvar innan jag går på semester. Nästa torsdag kör vi ridskolehästarna på bete, ponnyerna upp till Moa och Bella hem till mig. Sen stänger vi stallet under juli månad. Då ska (nästan)all tid ägnas åt mina små änglar!

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

20 juni 2016 02:36

Ååååå,, så otroligt lika tvillingarna är varandra.. :-)

Jag slumpade fram din blogg.. // Annelie

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen