Flashride.se

Direktlänk till inlägg 20 maj 2016

Fredagkväll

Av Elin - 20 maj 2016 19:59

Lång dag! Ligger i soffan med trötta ben. Anton är lite febrig, hoppas det ger sig under natten. Tänkte att han och August skulle somna snart så att jag och Adam kan tjuväta glass! När alla barn sover går jag ut i stallet och nattar hästarna. Dom har sovit ute några nätter nu men eftersom vädret tydligen glömde bort att det var vår pågång och intog någon slags höst istället så får hästarna sova inne nu igen.

Tidigare idag så trotsade jag och Cortaire snöstormen och gav oss ut en sväng innan det blev lite trimm i paddocken. Tre plusgrader, rejält blåsigt men myggfritt!

Fadie är inte alls speciellt imponerad av det svenska vädret...

I morgon har vi pay and jump på klubben. Moa ska starta tre st hästar sen ska vi försöka att ta oss iväg på en företagsmässa där Stefan har bilen utställd.

Nu blir det glass!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen