Flashride.se

Direktlänk till inlägg 20 maj 2016

Fredagkväll

Av Elin - 20 maj 2016 19:59

Lång dag! Ligger i soffan med trötta ben. Anton är lite febrig, hoppas det ger sig under natten. Tänkte att han och August skulle somna snart så att jag och Adam kan tjuväta glass! När alla barn sover går jag ut i stallet och nattar hästarna. Dom har sovit ute några nätter nu men eftersom vädret tydligen glömde bort att det var vår pågång och intog någon slags höst istället så får hästarna sova inne nu igen.

Tidigare idag så trotsade jag och Cortaire snöstormen och gav oss ut en sväng innan det blev lite trimm i paddocken. Tre plusgrader, rejält blåsigt men myggfritt!

Fadie är inte alls speciellt imponerad av det svenska vädret...

I morgon har vi pay and jump på klubben. Moa ska starta tre st hästar sen ska vi försöka att ta oss iväg på en företagsmässa där Stefan har bilen utställd.

Nu blir det glass!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen