Flashride.se

Direktlänk till inlägg 7 maj 2016

Tävlingar, blommor och sol!

Av Elin - 7 maj 2016 20:51

Äntligen strålande sol och varma vindar! Har planterat både pelargoner och penséer idag. Blir så härligt vårigt.

I torsdags var hela teamet iväg på tävling. Moa hade med sig två av ponnyerna. Första klassen gick lite sisådär men i andra klassen blev det en nolla i avd B med B-ponnyn Acke och så avslutade Moa med att vinna D-ponny klassen med Connie. Är så otroligt glad för Moas skull. Det ligger så mycket jobb och slit bakom detta.

Nöjda och glada!

Twinsen var med så Carre hade fullt upp! Hon fick även äran att inviga min nya Hallonröda PS väska!

Acke lyckades hitta några gröna strån mellan klasserna.

Nästa tävling är till helgen. Vi får se vilka hästar som får följa med då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen