Flashride.se

Direktlänk till inlägg 26 april 2016

Tisdag

Av Elin - 26 april 2016 22:05

Vaknade upp till en decimeter snö. Med tunga steg tog jag ut hästarna och fixade ordning stallet. Hästarna såg lite fundersamma ut när backen var alldeles vit igen. Kidsen ville då inte gå ut! Dom spenderade morgonen med att än en gång vända upp och ned på hela vardagsrummet. Det var med en lättnads suck jag lämnade dom på dagis. Mina små trollungar.

Eftermiddagen blev minst sagt rörig då jag hade en tandläkartid att passa, kom med nöd och näppe precis i tid. Trodde jag tagit fel på tid då ingen kom och hämtade mig. Väntade tjugo minuter innan jag fick reda på att dom var försenade... Hastade sedan iväg till stallet och kunde starta upp mina lektioner.
Moa red med på Bella sista lektionen, perfekt för en unghäst att få miljöträning. Hon skötte sig bra.

Nu är jag hemma och överväger om jag helt enkelt ska strunta i disken, tvätten och kaoset i vardagsrummet. Det är nog kvar i morgon med.
Jag skulle även behöva hämta halm(hos grannen) och fylla upp boxarna men det tar emot en aning nu då hästarna redan är inne. Ska försöka kliva upp och ta en dusch innan jag stupar i säng.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen