Flashride.se

Direktlänk till inlägg 26 april 2016

Tisdag

Av Elin - 26 april 2016 22:05

Vaknade upp till en decimeter snö. Med tunga steg tog jag ut hästarna och fixade ordning stallet. Hästarna såg lite fundersamma ut när backen var alldeles vit igen. Kidsen ville då inte gå ut! Dom spenderade morgonen med att än en gång vända upp och ned på hela vardagsrummet. Det var med en lättnads suck jag lämnade dom på dagis. Mina små trollungar.

Eftermiddagen blev minst sagt rörig då jag hade en tandläkartid att passa, kom med nöd och näppe precis i tid. Trodde jag tagit fel på tid då ingen kom och hämtade mig. Väntade tjugo minuter innan jag fick reda på att dom var försenade... Hastade sedan iväg till stallet och kunde starta upp mina lektioner.
Moa red med på Bella sista lektionen, perfekt för en unghäst att få miljöträning. Hon skötte sig bra.

Nu är jag hemma och överväger om jag helt enkelt ska strunta i disken, tvätten och kaoset i vardagsrummet. Det är nog kvar i morgon med.
Jag skulle även behöva hämta halm(hos grannen) och fylla upp boxarna men det tar emot en aning nu då hästarna redan är inne. Ska försöka kliva upp och ta en dusch innan jag stupar i säng.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen