Flashride.se

Direktlänk till inlägg 22 december 2014

Dan före dan före dopparedan

Av Elin - 22 december 2014 19:57

Eftersom iPaden är upptagen så kör jag pekfingervalsen från mobilen istället. Livet rullar på. I dag är det dan före dan före dopparedan(säger man så). Har fixat med det mesta. Tyvärr tror jag att jag struntar helt och hållet i julstädet det här året. Alice håller på att byta päls och jag lovar att det finns ingen hund som tappar sådana kopiösa mängder med hår som hon gör. Jag måste rulla av kläderna på barnen innan dagis för att inte riskera att något stackars dagisbarn får en hårallergi chock... Har bara köpt julmat som jag själv tycker om. Frågade Stefan vad han önskade till julbordet och han svarade -köp bryggkaffe och hårdbröd!
Hoppade över att fråga ligisterna med tanke på att det godaste Adam vet är "chokladägg". Anton och August favorit är "Varmmjölk"...
Har haft lite oflyt dom senaste jularna och självklart är den här julen inget undantag. Men det är bara att kliva upp och borsta av sig. Som tur är så har jag mina underbara barn som ska få en helt underbar jul ändå??.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen