Flashride.se

Direktlänk till inlägg 22 december 2014

Dan före dan före dopparedan

Av Elin - 22 december 2014 19:57

Eftersom iPaden är upptagen så kör jag pekfingervalsen från mobilen istället. Livet rullar på. I dag är det dan före dan före dopparedan(säger man så). Har fixat med det mesta. Tyvärr tror jag att jag struntar helt och hållet i julstädet det här året. Alice håller på att byta päls och jag lovar att det finns ingen hund som tappar sådana kopiösa mängder med hår som hon gör. Jag måste rulla av kläderna på barnen innan dagis för att inte riskera att något stackars dagisbarn får en hårallergi chock... Har bara köpt julmat som jag själv tycker om. Frågade Stefan vad han önskade till julbordet och han svarade -köp bryggkaffe och hårdbröd!
Hoppade över att fråga ligisterna med tanke på att det godaste Adam vet är "chokladägg". Anton och August favorit är "Varmmjölk"...
Har haft lite oflyt dom senaste jularna och självklart är den här julen inget undantag. Men det är bara att kliva upp och borsta av sig. Som tur är så har jag mina underbara barn som ska få en helt underbar jul ändå??.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen