Flashride.se

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2014

Uppdate!

Av Elin - 2 augusti 2014 21:50

Har så smycket att skriva men så fort jag sätter mig ner och öppnar bloggappen så blir det helt tomt. Det är liksom en spärr som gör att jag inte får fram något. Konstigt men nu försöker jag skriva något ändå.

Jag jobbar, mycket... Det är verkligen superkul men väldigt stressigt och massor att göra. Jag gillar det men hinner inte speciellt mycket annat än att pussa på mina barn, min häst, hund och man när jag kommer hem. Jag har stökigt och rörigt hemma men det får va! Eller.... Nä, jag har aldrig stökigt eftersom jag lider av något slags tvångssyndrom. Jag måste plocka upp saker och lägga tillbaka dom på sin plats. Vika filtarna i soffan, plocka undan alla kläder, diska, tvätta, plocka leksaker, plocka mer leksaker och mer och mer och mer. Blir galen på mig själv men rädslan av att en dag sluta plocka och städa skrämmer mig. Hur kommer det se ut då? Kommer allt att förfalla? Kommer jag aldrig mer att hålla ordning? Hur kommer mitt liv att bli då? Nä usch, nu släpper vi det...

Försöker rida så gott det går. Har ridit några riktiga dressyrpass med lite samling, lite rörelser och några steg i "tävlingstrav". Känns fin men styrkan saknas något. Två veckor till får han gå på halvfart innan vi sätter igång ordentligt. Har dock sålt min transport så vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det med träningar och tävlingar framöver, innan jag köpt en ny transport...

Rosie är seminerad en tredje gång. Håller alla tummar och tår att hon är dräktig, ska på koll på onsdag. Har haft lite otur med vätska och bakterier. Rockie tar det lite lugnt just nu, hon har gått så otroligt bra i sommar. I slutet av Augusti blir det första tävlingen för henne. Kerstin och Moa trimmar vidare. Snart tävling för dom med igen.

Trollungarna har varit hemma två veckor från dagis. Dom har härjat och röjt i vanlig ordning. Allt som det ska!

Foto:Nicolina Mattsson

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen