Flashride.se

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2014

Uppdate!

Av Elin - 2 augusti 2014 21:50

Har så smycket att skriva men så fort jag sätter mig ner och öppnar bloggappen så blir det helt tomt. Det är liksom en spärr som gör att jag inte får fram något. Konstigt men nu försöker jag skriva något ändå.

Jag jobbar, mycket... Det är verkligen superkul men väldigt stressigt och massor att göra. Jag gillar det men hinner inte speciellt mycket annat än att pussa på mina barn, min häst, hund och man när jag kommer hem. Jag har stökigt och rörigt hemma men det får va! Eller.... Nä, jag har aldrig stökigt eftersom jag lider av något slags tvångssyndrom. Jag måste plocka upp saker och lägga tillbaka dom på sin plats. Vika filtarna i soffan, plocka undan alla kläder, diska, tvätta, plocka leksaker, plocka mer leksaker och mer och mer och mer. Blir galen på mig själv men rädslan av att en dag sluta plocka och städa skrämmer mig. Hur kommer det se ut då? Kommer allt att förfalla? Kommer jag aldrig mer att hålla ordning? Hur kommer mitt liv att bli då? Nä usch, nu släpper vi det...

Försöker rida så gott det går. Har ridit några riktiga dressyrpass med lite samling, lite rörelser och några steg i "tävlingstrav". Känns fin men styrkan saknas något. Två veckor till får han gå på halvfart innan vi sätter igång ordentligt. Har dock sålt min transport så vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det med träningar och tävlingar framöver, innan jag köpt en ny transport...

Rosie är seminerad en tredje gång. Håller alla tummar och tår att hon är dräktig, ska på koll på onsdag. Har haft lite otur med vätska och bakterier. Rockie tar det lite lugnt just nu, hon har gått så otroligt bra i sommar. I slutet av Augusti blir det första tävlingen för henne. Kerstin och Moa trimmar vidare. Snart tävling för dom med igen.

Trollungarna har varit hemma två veckor från dagis. Dom har härjat och röjt i vanlig ordning. Allt som det ska!

Foto:Nicolina Mattsson

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen