Flashride.se

Direktlänk till inlägg 16 juli 2014

Zzznark

Av Elin - 16 juli 2014 23:33

Inväntar min andra hälft som är påväg hem från sin "bil" träning. Ligger i sängen och funderar på om jag ska sova med täcke eller endast påslakan? Har en miljon andra saker jag skulle behöva göra men orkar ingenting för tillfället. Inte så konstigt heller eftersom jag varit ledig idag och gjort allt det där som inte hunnits med senaste tre åren (känns det som). Min bil är på den årliga servicen så jag fick ta en lånebilen hem. Jag har en stor bil, med rätt så mycket plats. Lånebilen var inte alls lika stor. Att montera ur tre barnstolar ur min stora bil och försöka få in dom i den lilla lånebilen tog tid. Mina smått vilda barn var överallt och det gjorde inte saken bättre. Tänk er själva att ligga i ett baksäte hängandes ner på golvet för att försöka få fast öglornaunder stolarna medan man har ett barn klängandes på en, den andra i förarstolen, som hysteriskt sliter i alla spakar och trycker på alla knappar och den tredje som springer runt utanför och äter sten.

Tillslut tog vi oss hemåt. Då var jag smått galen. Hämtade upp Rosie från seminstationen, där hon tydligen fått klippkort....

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag jobbar väldigt mycket. Stefan har semester så han är hemma med barnen. När jag kommer hem så är jag hemma med barnen... Försöker klämma in ett ridpass så fort jag får chansen. I Söndags satt jag på Freddes rygg 06.30 Klar med allt i stallet 07.20 Han känns oförskämt fräsch och fin just nu och jag har börjat kolla på tävlingar. Blir nog en MSV:c2 på hemma tävlingarna i början av September. Läääängtar!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:51

Min numera valack har börjat växa rejält! Ständigt trött och äter konstant hela tiden. En riktig tonåring. Han rör sig framåt i långsam skritt och den där gångartshästen jag fick hem i vintras lyser med sin frånvaro. Fast det är ju det som är då...

Av Elin - Onsdag 10 juli 22:44

I går blev det en liten spontantripp till Hudiksvall med kidsen. Vi mötte upp Stefan som reser runt i Sverige denna vecka då det är Streetweek. God mat på Texas Longhorn blev det, en natt på hotell och en snabbvisit ut på flygfältet för att hinna...

Av Elin - Fredag 5 juli 13:52

Bättre sent än aldrig!

Av Elin - Tisdag 2 juli 23:07

Nyskurat och nymålat! Härligt med ljust och fräscht stall igen! När man väl kommer igång går det av bara farten. Men att leta reda på en roller, penslar och få av locket till målarhinken kan ta sin tid, för att inte tala om att hitta målarby...

Av Elin - Söndag 30 juni 00:04

Fast solen lyser med sin frånvaro och myggen skymmer utsikten så har vi det alldeles underbart! Jag och barnen har sommarlov. Har helt tappat allt som har med rutiner och sunda vanor att göra. Här är vi uppe halva natten, sover till lunch(ja inte jag...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen