Flashride.se

Direktlänk till inlägg 16 juli 2014

Zzznark

Av Elin - 16 juli 2014 23:33

Inväntar min andra hälft som är påväg hem från sin "bil" träning. Ligger i sängen och funderar på om jag ska sova med täcke eller endast påslakan? Har en miljon andra saker jag skulle behöva göra men orkar ingenting för tillfället. Inte så konstigt heller eftersom jag varit ledig idag och gjort allt det där som inte hunnits med senaste tre åren (känns det som). Min bil är på den årliga servicen så jag fick ta en lånebilen hem. Jag har en stor bil, med rätt så mycket plats. Lånebilen var inte alls lika stor. Att montera ur tre barnstolar ur min stora bil och försöka få in dom i den lilla lånebilen tog tid. Mina smått vilda barn var överallt och det gjorde inte saken bättre. Tänk er själva att ligga i ett baksäte hängandes ner på golvet för att försöka få fast öglornaunder stolarna medan man har ett barn klängandes på en, den andra i förarstolen, som hysteriskt sliter i alla spakar och trycker på alla knappar och den tredje som springer runt utanför och äter sten.

Tillslut tog vi oss hemåt. Då var jag smått galen. Hämtade upp Rosie från seminstationen, där hon tydligen fått klippkort....

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag jobbar väldigt mycket. Stefan har semester så han är hemma med barnen. När jag kommer hem så är jag hemma med barnen... Försöker klämma in ett ridpass så fort jag får chansen. I Söndags satt jag på Freddes rygg 06.30 Klar med allt i stallet 07.20 Han känns oförskämt fräsch och fin just nu och jag har börjat kolla på tävlingar. Blir nog en MSV:c2 på hemma tävlingarna i början av September. Läääängtar!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 11 okt 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - Fredag 11 okt 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - Fredag 20 sept 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

Av Elin - Lördag 14 sept 21:33

Underbar sommar som nu gått över till höst. Gäller att ta vara på dom sista varma dagarna och njuta så mycket det går! Nu väntar en spännande höst med massvis av hästar och ridning! ...

Av Elin - Onsdag 31 juli 01:07

Vilken skillnad det blev efter tandläkarbesöket! Huvudkastningarna försvann och Fadie känns så glad och nöjd! Lite väl mycket energi bara efter några dagars lugnare arbete. Det första hon gjorde när jag precis hade hoppat upp var att resa sig, rak...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen