Flashride.se

Direktlänk till inlägg 28 april 2013

Träning 27 april

Av Elin - 28 april 2013 06:03


  I går red jag för Maria igen. Var tre veckor sedan sist, alldeles för länge! Han var aningen ovillig från början. Tog inte sidförande skänkeln och ville inte riktigt hålla ihop sig. Efter ett tag lossnade det och vi fick igenom det vi ville. Han blev väldigt fin och jag fick den där rätta "känslan". Tyckte att jag höll ihop handen riktigt bra den här gången, red även med stövlarna så skänklarna blev något mer stadigare. Har skickat iväg min sadel på försäljning så nu lånar jag sadel. Kändes lite ovant från början då jag hade svårt att komma ner ordentligt  i den. Är som vanligt väldigt nöjd med träningen och nu bokade jag in Maria redan om två veckor igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

Av Elin - Torsdag 27 feb 20:46

Nu är (nästan)allt på plats och jag är så nöjd! Det blev så fint tillslut fast jag var lite orolig över den blå nyansen men är så glad att jag vågade! Nästa projekt blir pojkarnas rum. Vi får se om vi kommer överens om färgvalet... ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen