Flashride.se

Direktlänk till inlägg 12 mars 2013

Lördagens träning

Av Elin - 12 mars 2013 20:15

Här är ett klipp från täningen i lördags.

Det jag tycker att jag har förbättrat senaste tiden är sitsen. Jag har blivit starkare i bålen, kommer ner mer i sadeln.  Sen tycker jag faktiskt att min vänsterskänkel blivit något mer still, är fortfarande lite jobb kvar med den högra. Har haft problem med skänklarna då dom lätt fladdrar iväg. Freddan är inte lika vinglig längre, formen blir bättre men den är fortfarande väldigt ostadig. Ibland blir han för låg i nacken och nosen åker in och ibland alldeles för hög, däremellan slår han sig fri. Vi jobbar mycket med sidvärtsrörelserna, vi har en tendens att glida iväg mot väggen alldeles förfort, gäller att rida ett steg fram, ett åt sidan. Hela tiden tänka framåtbjudning. Sen är det bara att nöta på med galoppfattningarna... En vacker dag ska dom väl sitta. Trots mitt något dåliga allmäntillstånd då jag hade både feber och halsont tyckte jag ändå att det gick riktigt bra. Nu har han vilat några dagar men ska försöka mig på en promenad ut med honom i morgon och om jag känner mig tillräckligt pigg så blir det nog ett ridpass på torsdag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 november 2019 19:03

Har alltid sagt att jag måste bo nära vattnet med skogen bakom ryggen för att kunna andas. Här kan jag det. Så fantastiskt vackert, just när isen börjar lägga sig. Himlen skiftar i alla färger och det är så tyst som det kan bli. Kylan tränger sig...

Av Elin - 4 november 2019 22:46

Höstlovet är över och rutinerna börjar infinna sig igen. Efter en höst med mycket att göra och stressiga dagar börjar jag nu hitta lugnet igen. Känslan av att dagarna aldrig tar slut har tärt på mig. Att inte hinna allt jag vill och behöver göra har ...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:46

Så fantastiskt fina och duktiga är dom båda två! Jag och Alzac har redan kommit längre utbildningsmässigt än vad jag vågat drömma om. Fadie går från klarhet till klarhet varje ridpass och jag måste nypa mig i armen för att förstå att hon är min. Älsk...

Av Elin - 11 oktober 2019 23:37

?Det är en tröst att hösten är så vacker? Vi har klarat oss riktigt bra ifrån lera och regn. Hästarna går fortfarande i sommarhagarna så dom har mycket att röra sig på, slipper upptrampade leriga ingångar och spola ben varje dag. Ridbanan...

Av Elin - 20 september 2019 21:51

Min fina lilla kille växer och växer. Så roligt det ska bli nästa höst då han är två och ett halvt år och ska sittas in. Han hanteras nästan varje dag, en kort stund då han sitter fast, borstas och jag lyfter hovarna. Jag är även noga...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen