Flashride.se

Direktlänk till inlägg 12 mars 2013

Lördagens träning

Av Elin - 12 mars 2013 20:15

Här är ett klipp från täningen i lördags.

Det jag tycker att jag har förbättrat senaste tiden är sitsen. Jag har blivit starkare i bålen, kommer ner mer i sadeln.  Sen tycker jag faktiskt att min vänsterskänkel blivit något mer still, är fortfarande lite jobb kvar med den högra. Har haft problem med skänklarna då dom lätt fladdrar iväg. Freddan är inte lika vinglig längre, formen blir bättre men den är fortfarande väldigt ostadig. Ibland blir han för låg i nacken och nosen åker in och ibland alldeles för hög, däremellan slår han sig fri. Vi jobbar mycket med sidvärtsrörelserna, vi har en tendens att glida iväg mot väggen alldeles förfort, gäller att rida ett steg fram, ett åt sidan. Hela tiden tänka framåtbjudning. Sen är det bara att nöta på med galoppfattningarna... En vacker dag ska dom väl sitta. Trots mitt något dåliga allmäntillstånd då jag hade både feber och halsont tyckte jag ändå att det gick riktigt bra. Nu har han vilat några dagar men ska försöka mig på en promenad ut med honom i morgon och om jag känner mig tillräckligt pigg så blir det nog ett ridpass på torsdag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - Fredag 3 april 21:18

Vaknade upp till två meter nysnö! Minst! Ytterdörren gick inte att öppna då det hade drivit igen ordentligt framför den. Jag fick trycka mig ut genom en springa för att sen skotta mig fram och upp till stallet. Där möttes jag av ännu mera snö. Tog ti...

Av Elin - Torsdag 2 april 22:00

Lyckades efter X antal timmar i traktorn och sen några timmar till på det med fyrhjulingen äntligen få bort all is på ridbanan! Som jag har slitit. Snöar det på den nu gör det inte så mycket då det då snöar på gruset och inte på isen! Såklart är det ...

Av Elin - Fredag 13 mars 20:03

Det är inte så många bilder som blir bra... av tio bilder blundar jag på på nio. Alzac vill oftast inte vara med och Fadie kan inte stå stilla. Men ibland får vi till det :) ...

Av Elin - Lördag 29 feb 13:56

Träning igår med Fadeless. Jag får nypa mig i armen för att förstå. Fantastiska lilla häst. Hon är så glad och positiv. Alltid öronen rakt fram och väntar på nästa uppgift. Energi har hon så det räcker och blir över men gör sitt bästa för att hålla ...

Av Elin - Torsdag 27 feb 20:46

Nu är (nästan)allt på plats och jag är så nöjd! Det blev så fint tillslut fast jag var lite orolig över den blå nyansen men är så glad att jag vågade! Nästa projekt blir pojkarnas rum. Vi får se om vi kommer överens om färgvalet... ...

ee_8233@hotmail.com


flashride.se

Följ Flashride.se med Blogkeen
Följ Flashride.se med Bloglovin'

Senaste inläggen

Kategorier

Blogglista.se Föräldraskap bloggar Allmänt
London Portalen